תפריט

מתכונים

אם הגעתם לכאן, כנראה שכבר הבנתם את הפוטנציאל האדיר שיש למעשנת שלכם בהכנת בשר, דגים ואפילו ירקות כמו מקצוענים. גם אם הבנתם את זה, יכול להיות שאינכם בטוחים עדיין איך להתחיל ומה כדאי לנסות להכין, חיפשתם מתכונים למעשנת ביתית ובדיוק בשביל זה אנחנו כאן!

כמומחים למוצרי להבה וחובבי עישון בשר מושבעים, ריכזנו עבורכם מתכונים לעישון בשר ודגים במעשנת, שיוצאים לא פחות ממושלמים – בכל פעם. 
תמצאו כאן מתכונים למעשנת בכל הרמות, ממתחילים למתקדמים, בשר, עוף דגים ואפילו ירקות.

מה תרצו להכין היום?

סטייק פריים על עצם

שיטת הצריבה ההפוכה לסטייקים על עצם תספק מנה טעימה ביותר למשפחה, לחברים ולאורחים שלכם. יש לקחת סטייקים נבחרים, מתבלים בפשטות עם תערובת תיבול שמכינים לבד, מכניסים אותם על הגריל לעישון לפני שאתם צורבים א

עוף שלם במעשנה – סאטה עוף בסגנון אינדונזי

סאטה עוף שלם בסגנון אינדונזי
עם כל הכבוד לאנטריקוט ואסדאדו (ובהחלט יש כבוד), לא חייבים תמיד להכין רק בשר במעשנה.
עוף שלם במעשנת היא מנה נהדרת וקלה להכנה, חגיגית ומתאימה לאירוח. יותר מזה, הכנת עוף שלם

עוף במעשנת – עוף שלם מעושן בסגנון אמריקאי

עוף שלם במעשנה
עוף במעשנת הפך לטרנד חזק בשנים האחרונות ולגמרי בצדק. עוף שלם במעשנה זו מנה פשוטה להכנה, חגיגית שנראית מושקעת וגם נותנת פתרון למקרים שרוצים מנה שתתאים לכולם, ולא רק לקרניבורים.
על אף שמד

סלמון מעושן מתכון

סלמון מעושן
עישון מזון היא אחת משיטות שימור המזון היותר ישנות שקיימות, ואילו עישון סלמון מעניק את אחת התוצאות היותר טעימות, במיוחד אם אוהבים את מרקמו השומני ואת טעמו העמוק של הדג. מכאן שאם גם אתם יודע

חזה אווז מעושן

חזה אווז מעושן מתייחד בטעמים עשירים ועדינים, ושכבת שומן חיצוני טעימה ביותר. כמו כל נתח, ניתן לו את הזמן שלו בעישון איטי ואז צריבה חזקה להעשרת הטעמים. אפשר לומר שמדובר יותר בקינוח מאשר מנה עיקרית&#8230

פילה מדומה מתכון

פילה מדומה הוא נתח עם יחסי ציבור לא טובים, אך במחיר משתלם. עם עשייה נכונה ניתן להגיע איתו לתוצאות מפתיעות.
אמנם הבשר יהיה "קפיצי" יותר מסטייק – אבל מי אמר שבשר טעים חייב להיות רך?

סטייק סינטה – מתכון למביני עניין

סינטה הוא נתח דל שומן עם טעם בקר חזק ודומיננטי. כמו באנטריקוט אנחנו נעשה אותו ב-Reverse Sear – שיטת ה"צלייה ההפוכה" בה קודם ניתן עישון/בישול איטי מקדים בכדי להביא את הסטייק לאט למידת ה

אנטריקוט מתכון מנצח

אנטריקוט מעושן… רק המחשבה על זה עושה אותנו רעבים!
תשכחו את כל מה שידעתם על סטייק – אנחנו הולכים לעשות את זה הפוך! Reverse Sear – שיטת ה"צלייה ההפוכה" בה קודם ניתן עישון/בישול איט

בריסקט מעושן – חזה בקר מתכון מנצח

מלך הברביקיו הוא ללא ספק הבריסקט. חזה הבקר הוא הנתח עם הסיבים הקשים והעבים ביותר, והנתח הקשה ביותר להכנה. כאן האתגר האמיתי שלכם מגיע, ועשינו לכם חיים קלים עם מתכון פשוט שקשה מאוד להכשל איתו. אז אם תהי

מתכון לאסאדו במעשנת

מלך הנתחים זהו ללא ספק האסאדו. הנתח העסיסי ביותר, עשיר בטעמים, בתוספת מופע מרהיב של שליפת העצמות – כמעט בלתי אפשרי להכשל ולהותיר את הסועדים מאוכזבים. אם רק התחלתם לגלות את עולם העישון – אס