קאמאדו

מעשנת קמאדו היא בעצם גריל בצורת ביצה, עשוי מדפנות קרמיות מאסיביות לאגירת חום עוצמתית. מקור השם הוא מיפנית ומשמעות השם קמאדו- Kamado היא כבשן או תנור ויש עדויות שהשתמשו בו כבר לפני כ-2,000 שנה באסיה.
למעשה קאמאדו שמוכר לנו היום, הוא גרסה מודרנית לתנור בישול עתיק ופופולארי. למה שימרנו את הגרסה העתיקה? בגלל האיכויות של צורת הבישול הזו!
המסה הקרמית אוגרת חום רב, ומפזרת אותו בצורה אחידה ולאורך זמן. ולא רק את החום, החומר הנהדר הזה- שומר על הלחות והארומה של המאכלים שלכם- בפנים!
Showing 1–16 of 112 results
-
BlackEgg Kamado XL
₪5,900.00 תעמיס למשאיתיצרן: Louisiana, Canada\USA
מעשנת קמאדו
-
Premium Charcoal Kaya
₪50.00 – ₪85.00 תעמיס למשאיתמשקל: 5kg/10kg
יצרן: The Real Charcoal
פחם פרמיום - קאיה
-
Premium Charcoal Longan
₪120.00 תעמיס למשאיתמשקל: 15kg
יצרן: The real Charcoal
פחם פרימיום - לונגן
-
Cognac Chips
₪90.00 תעמיס למשאיתמשקל: 900 גרם
יצרן: Maclean's, קנדה
שבבי עץ לעישון-קוניאק
-
Hickory Chips
₪60.00 תעמיס למשאיתמשקל: 900 גרם
יצרן: Maclean's, קנדה
שבבי עץ לעישון-היקורי
-
Mesquite Chips
₪60.00 תעמיס למשאיתמשקל: 900 גרם
יצרן: Maclean's, קנדה
שבבי עץ לעישון-מיסקיט
-
Bourbon Chips
₪90.00 תעמיס למשאיתמשקל: 900 גרם
יצרן: Maclean's, קנדה
שבבי עץ לעישון-בורבן
-
Rhum Chips
₪90.00 תעמיס למשאיתמשקל: 900 גרם
יצרן: Maclean's, קנדה
שבבי עץ לעישון-רום
-
Scotch Whiskey Chips
₪90.00 תעמיס למשאיתמשקל: 900 גרם
יצרן: Maclean's, קנדה
שבבי עץ לעישון-וויסקי
-
תערובות תבלינים
₪30.00 – ₪120.00 תעמיס למשאיתיצרן: מיוצר בישראל, בהכשר בד"ץ בית יוסף
5 סוגים לבחירה
-
ספר של בשר
ספר מתכונים לבשר
₪159.00₪120.00 תעמיס למשאית -
ספר של אדמה
ספר מתכונים לבשר
₪159.00₪120.00 תעמיס למשאית -
Smoke Tube Oval 7″-12″
₪115.00 תעמיס למשאיתאורך: 7-12 אינץ' - 18-30 ס"מ
יצרן: Pit-Boss, ארה"ב
צינור עישון טלסקופי לשבבי עץ-אובלי
-
BlackEgg Cover
₪280.00 תעמיס למשאיתיצרן: Louisiana, Canada\USA
כיסוי לקמאדו
-
Cast Iron Griddle Pitboss
₪235.00 תעמיס למשאיתיצרן: Pit-Boss, ארה"ב
פלנצ'ה מלבנית 51*20.5 ס"מ
-
Cast Iron Grid 30cm
₪280.00 תעמיס למשאיתיצרן: Rosle, גרמניה
רשת יציקה בטקסטורת משושים
מעשנה קמאדו
בקמאדו גריל של לואיזיאנה לקחו את הרעיון העוצמתי של קמאדו עתיק, ועשו בו שורת שיפורים לנוחות שימוש ותפעול מקסימלית. אם בעבר היה צריך לאלתר פתיחה של המסה הכבדה של הקמאדו, בלואיזיאנה דאגנו לכם לציר עם מערכת קפיצים כך שהמכסה יפתח בקלות ולא תחפשו מקום להניח אותו.
בקמאדו של לואיזיאנה יש פתחי אוויר עיליים ותחתיים לוויסות עוצמת האש והעשן בקלות, כך שניתן להגיע לטווח טמפרטורות רחב. דבר המאפשר להכין בקמאדו מאכלים שונים בשיטות שונות, בטמפרטורות הגבוהות- בצקים עם קראסט מטורף, צריבת נתחים, בטמפרטורות הרגילות, כל מה שתעשו בגריל רגיל כמו סטייקים, המבורגרים, ירקות, עוף (רק עם טעם קמאדו 🔥).
בטמפרטורות נמוכות תוכלו לעשן נתחים שונים כמו בריסקט ואסאדו בשיטה האיטית לטעמים עמוקים ומרקם רך ועסיסי, מה שנקרא- low & slow.
מעשנת kamado – מגוון יתרונות:
מעבר לכל אלו, רצינו שהקמאדו יפנק אתכם עד הסוף, כך שחשבנו על הפרטים הקטנים שעושים את ההבדל.
- הציפוי המבריק- נוח לניקוי ושומר על מראה יוקרתי בחצר שלכם. מדחום מובנה בחזית הקמאדו- כמו יד על הדופק.
- מדפי צד מתקפלים, גלגלים גדולים לניוד קל וחלק ונעילה ליציבות מקסימלית,
- שתי קומות של רשתות נירוסטה איכותיות
- ידית עץ שנשארת בטמפרטורה נוחה למגע
- כלי לפינוי אפר בקלות
והכל עשוי מחומרים איכותיים ביותר ועם 5 שנים אחריות, כדי שעם ביצת קמאדו תהנו לאורך זמן!
איך משתמשים בקמאדו?
פתחו לגמרי את ווסת העשן ואת ווסת האוויר, יש למלא רבע עד שליש מגובה הקמאדו בפחמים איכותיים.
כעת, ניתן לשים צ’אנקים- גזירי עץ בטעם האהוב עליכם והניחו מדליק פחמים. ניתן להשתמש גם במצת חשמלי.
השתמשו בווסתים לטובת הגעה לטמפרטורה הרצויה לכם. בסיום, אל תשכחו לפנות את האפר (והפעם אין תירוצים כשזה כל כך קל).