תפריט

סטייק אנטריקוט בגריל

אם אתם רק מחפשים מתכון קל ופשוט להכנה לסטייק על הגריל, הגעתם בדיוק למקום הנכון. עקבו אחר ההוראות לסטייק אנטריקוט המבושל בצורה מושלמת ומתובל בתערובת תיבול בסגנון Steak House.

category

קטגוריה

time

זמן הכנה

1 שעה

level

דרגת קושי

קל

diners

מספר סועדים

3

מצרכים למתכון

  • 2 נתחים סטייק אנטריקוט בעובי 3 ס"מ
  • 2 כפות מלח
  • 1 כפית פלפל שחור/לבן טחון
  • 2 כפיות אבקת בצל
  • 1/2 כפית אבקת שום
  • 1 כף ג'ינג'ר יבש טחון
  • 1/4 כפית פלפל קאיין (אופציונלי)

      הוראות הכנה

      לא יותר משעה לפני הצלייה, תנו לסטייקים להפשיר לטמפרטורת החדר.

      ערבבו בקערה 2 כפות מלח,1 כפית פלפל לבן טחון/פלפל שחור טחון, 2 כפית אבקת בצל, 1/2 כפית אבקת שום, 1 כף ג'ינג'ר, 1/4 כפית פלפל קאיין (חריף, אופציונאלי).

      פזרו בנדיבות את תערובת התבלינים על שני הצדדים של כל סטייק, ותנו כמה דקות לתבלינים להיספג לתוך הבשר.

      הפעילו את הגריל שלכם וכוונו את הטמפרטורה ל 205 מעלות צלזיוס.

      לאחר שהגריל מגיע לטמפרטורה הרצויה, הניחו את הסטייקים ישירות על הגריל. לסטייק מדיום ריר, צרבו את הסטייקים מכל צד במשך 3-5 דקות – הפכו את הסטייקים רק פעם אחת. התאימו את זמן הבישול למידת העשייה הרצויה, רצוי בעזרת ניטור הטמפרטורה הפנימית עם רגש בשר כך שלא צריך לנחש ואפשר להבטיח בדיוק את מידת העשיה שאתם אוהבים. מידות העשיה לאנטריקוט הם למעשה טווח טמפרטורות מדוייק ביותר!
      ריר: 54-56 מעלות
      מדיום ריר: 57-60
      מדיום: 61-65
      מדיום וול: 66-70
      וול דן: 71-75

      מוציאים את סטייקים מהגריל, מכסים בנייר כסף, ונותנים להם לנוח 10 דקות לפני החיתוך וההגשה.

      טיפ של אלופים: הפכו את הסטייקים בעזרת מלקחיים המיועדות לגריל. אין להפוך את הסטייקים עם מזלג או לחתוך את הבשר עד שהוא מוכן להגשה. כל חתך קטן בבשר יגרום למיצים להימלט ולייבש את הסטייק.

      בתיאבון!

      מתכונים נוספים

      מתכון לפיצה בטאבון

      אתם רוצים להכין פיצה כמו מקצוענים ולקצור מחמאות אבל חוששים ולא יודעים איך להתחיל? אנחנו כאן כדי לקחת אתכם יד ביד להצלחה שלכם. 

      קבלו באהבה מתכון בסיסי ומפורט שיעזור לכם לעשות את הצעדים הראשונים שלכם ב

      סטייק טומהוק בגריל

      לפעמים, טוב להיות מלך או לפחות להתייחס לעצמכם כאחד. פנקו את עצמכם הערב עם סטייק טומהוק בגריל מתובל בתערובת תבלינים מנצחת ומעליה רוטב תחליף חמאה, שום ורוזמרין. סטייק הטומהוק הוא אחד מנתחי הסטייק הפופול

      סטייק בטכניקת ריברס סירינג

      טכניקת הרברס סירינג (צלייה הפוכה reverse sear) צברה לאחרונה פופולריות ביחס לשיטת הצלייה הרגילה ומסיבה טובה. זו פשוט דרך מצוינת לבשל נתח סטייק עבה לטמפרטורה הפנימית המושלמת ועם זאת עדיין לקבל את הציפוי

      סטייק אנטריקוט בגריל

      אם אתם רק מחפשים מתכון קל ופשוט להכנה לסטייק על הגריל, הגעתם בדיוק למקום הנכון. עקבו אחר ההוראות לסטייק אנטריקוט המבושל בצורה מושלמת ומתובל בתערובת תיבול בסגנון Steak House.